OBLIK KAŽIPRSTA OTKRIVA SVE O VAMA: Evo kakva ste osoba – AKO IMATE KAKO BROJ 2…

Naše tijelo krije mnoge tajne o našoj ličnosti. Kakav je oblik vašeg kažiprsta? Da li je prav? Zašiljen ili ovalni? Svaki oblik prsta priča drugačiju priču. Da li ste orijentisani na detalje ili se vodite emocijama. Uradite ovaj test ličnostikako biste saznali svoje jedinstvene osobine, prednosti, slabosti, prirodu, način razmišljanja i stil ponašanja, piše Sensa.

vrste-prstiju

 

A) Ravan oblik kažiprsta

 

 

1

 

Ako imate ravan oblik prsta, izuzetno ste iskrena osoba koja ne podnosi laži. Dostojni ste poverenja i očekujete da i drugi budu verni. Veoma ste dobri u skrivanju emocija, iako ste iznutra veoma topli i nežni. Spolja delujete snažno, nezavisno, smireno, hladno i ponekad arogantno.. Svoje emocije pokazujete samo ljudima sa kojima ste bliski. Jedna od vaših najboljih osobina je da nikada ništa ne ostavljate nedovršeno. Vi ste osoba velikog srca, koja voli da bude tu za ljude do kojih joj je stalo.

B) Zašiljen oblik kažiprsta

2

 

Zašiljen oblik kažiprsta otkriva da ste strastveni sanjar. Volite fantaziju i ljubavne priče. Vjerujete da će vas neko voljeti, razumjeti i prihvatiti baš takvi kakvi jeste. Odan ste partner i prijatelj. Po prirodi ste odlučna i marljiva osoba koja ostvaruje svoje ciljeve. Često dobijate liderske pozicije ili moćne uloge u društvu. Presudna je upravo vaša empatija i saosjećajnost.

 

 

C) Ovalni oblik kažiprsta

3

 

Ako imate okrugao oblik kažiprsta, vaš test ličnosti otkrivada ste smirena osoba. Optimistične ste i vesele prirode. Ekstrovertni ste i otvoreni. Imate snažna uvjerenja, tako da nikada niste u gomili, već štrčite zato što su vam autentičnost i istina na prvom mestu. Lako opraštate sitne greške, ali teško prelazite preko uvrede. Ne volite rutinu i stvari koje narušavaju vašu životnu ravnotežu.

Author: Urednik