Prirodni lijek koji zaustavlja E. Coli i ubija druge štetne bakterije!

Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mjehura i sličnih teškoća koje, ne liječe li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične, te ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspijeva lako riješiti taj zdravstveni problem. Korištenjem niza antibiotika u tijelu se (posebno kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne liječi li se Escherichia tačnim antibiotikom, ljudskom tijelu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije.

Efikasan lijek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje tijelo od udara antibiotika.

Sastojci:

1 l bijelog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)
3 do 4 grančice ružmarina (po mogućnosti mladi izdanci)
10 češnja češnjaka
Postupak:

Bijeli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ružmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu spremite u frižider. Odrasli koriste jednu kašiku preparata, a djeca jednu čajnu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac.

Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite stanku i otiđite doktoru na kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema.

Ružmarin izvrsno djeluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka te kandide.

Author: Urednik