OBIČAN JOD, NAJJAČI ŽENSKI SAVEZNIK: KORISTITE GA MESEC DANA, BIĆETE ODUŠEVLJENI!

Već sutradan ujutro ćete videti da su nokti na dodir postali jači

Danas verovatno ne postoji ni jedan čovek koji bar jednom u životu nije koristio povidon jod. To je odlično sredstvo protiv mikroba, koje se koristi za dezinfekciju kože, jer deluje protiv širokog spektra patogenih uzročnika:bakterija, virusa i gljivica.

Ali, nije svima poznato da rastvor povidon joda može da se koristi i kao prirodno sredstvo za rast i jačanje noktiju!

Pomoću njega, za samo mesec dana, možete da učinite svoje nokte jačim, zdravijim, rešite se zanoktica i ubrzate rast noktiju.

Sve što je potrebno da uradite jeste da uveče pred spavanje, koristeći štapić za uši, nanesete rastvor povidon joda na nokte, odnosno “lakirate” ih jodom. Ostavite da deluje preko noći.

Ujutro ćete videti da su nokti upili jod, pa čak i na dodir već postali jači.

Da biste uklonili preostale tragove rastvora joda, koristite običnu pastu za zube. Mnogima je već poznato da pasta za zube, zbog velikog sadržaja kalcijuma, odlično deluje na nokte, izbeljuje ih i ojačava.

Dakle, zubnom pastom istrljajte nokte pomoću stare četkice ili četke za nokte, i nakon toga namažite ruke i nokte hranljivom kremom, a još bolje kokosovim uljem.

Proceduru možete da ponavljate 1-2 puta nedeljno, nikako češće. Ponavljajte postupak dva puta nedeljno sve dok vaši nokti ne prestanu da upijaju jod kad ih njime namažete.

Kad primetite da ujutro jod ostaje na noktima, i više se ne apsorbuje, znači da ga u vašem organizmu ima dovoljno i treba napraviti pauzu.

Izvor: zenskica.com

Author: Urednik