UZIMA SE SAMO JEDNOM DNEVNO – NAJBOLJI RECEPT ZA BOLNE KOSTI: Mnogima je pomogao, uklanja bolesti kostiju i više se nikad ne vraćaju

Mnogo ljudi se žali na bolove u zglobovima, koljenima, kukovima, donjem dijelu leđa, ali i vrata. Ti problemi mog da nastanu zbog različitih faktora, ali uglavnom je to zbog nepravilnog i lošeg življenja.

Osobe koje imaju ove bolove nisu u mogućnosti da obavljaju svakodnevne poslove koji su im prije bili lagani i koje su obavljali bez ikakvog napora.

Bolovi mogu da se javljaju kod oba spola, ali uglavnom dolazi do pojave bolova u lumbalnom dijelu, što izaziva ubrzan nastanak reume.

Sva oboljenja koja se smatraju pod degerativnim reumatizmom, ne mogu u potpunosti da se izliječe, ali ako počnete da uzimate adekvatne lijekove i počnete sa fizikalnim terapijama, onda postoji velika mogućnost da usporite njen dalji razvoj.

Oboljele osobe ne samo da osjećaju bolove, nego imaju problem i sa pojavom otoka na tom dijelu tijela, te vam savjetujemo da počnete sa primjenom alternativnih metoda, koje će vam dati pozitivan učinak. (Tekst se nastavlja ispod)

Potrebni sastojci: 

70-100 grama meda,40 grama sjemenki bundeve,8 kašika sjemenki lana,3 kašike grožđica, malo vode

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i izmiješajte. Homogenu smjesu koju ste dobili možete da odmah počnete konzumirati. Lijek uzimate jednom na dan, najbolje ujutru prije dorucka.

Author: Urednik