RUZMARIN I RAKIJA: Tretman za bolne vene, cirkulaciju i grčeve u nogama!

Odmah na početku ću vam dati recept, a nakon toga objasniti kako da koristite rakiju i ruzmarin za vene, i na koji način vam to može pomoći.

Od sastojaka nam treba:

Potrebna vam je jedna litra rakije, najbolje bi bilo da to bude loza, ali može i obična rakija, i treba vam 10 grama ruzmarina.

tavite ruzmarin u flašu sa rakijom i ostavite da odstoji deset dana. Neka ruzmarin ostane u rakiji dokle god je ima unutra, jer ćete moći da ga koristite za masaže i obloge za vene. Poslije tih deset dana, spremni ste za tretman.

Koristi se na ovaj način: 

Bolne vene treba mazati rakijom i masirati dva do tri puta dnevno, po petnaest minuta. Preko noći možete i da stavljate obloge, da pamučnom krpom zavijete noge.

Rakija i ruzmarin za vene će pomoći kod grčeva nogu, poboljšaće cirkulaciju i smanjiće upalu nogu. Budite uporni i svakoga dana koristite obloge i masirajte noge. Biti će vam mnogo lakše i osjeti ćete poboljšanje.

Ruzmarin je dobar i za liječenje, ali i kao preventiva, jer će otkloniti ove simptome, na prirodan i bezbijedan način. Grančice ruzmarina možete kasnije i mijenjati, a stare, izvađene iz flaše, bacite. Ruzmarin osim što liječi vene, utiče i na koncentraciju i na bolje pamćenje, pa ako nađete svježeg ruzmarina, osušite ga i držite u prostoriji gdje često budete, jer njegova aroma će djelovati na Vas.

Pišite nam ih u komentarima!

Author: Urednik