Od raka i drugih teških bolesti izliječila više od 20.000 ljudi: Ovo je njen NAJVAŽNJI savjet!

Američka doktorica Hulda Reger Klark (1928 – 2009) je u drugom dijelu prošlog vijeka došla do važnih otkrića, koja su zacrtala novi pravac u razvoju medicine.

Studirala je na kanadskom Univerzitetu Saskatchewan, gdje je diplomirala medicinu sa najvišim ocjenama. Nastavila je studije na Univerzitetu u Minesoti, gdje je proučavala biofiziku i fiziologiju ćelija.

To ju je odvelo na proučavanje štetnih činilaca po zdravlje čovjeka: parazita, gljivica, bakterija, teških metala, raznih rastvora i radioaktivnosti.

Njen pristup samostalnom liječenju došao je do hiljada ljudi širom svijeta, koji su dobili mogućnost i znanje da sami sebi pomognu. Njen zaključak je da sve bolesti dolaze od parazita i zagađenja organizma.

Njeno objašnjenje za postizanje zdravlja je jednostavno: uklonite sve prepreke koje vas spriječavaju da budete zdravi!

– Uklonite otrove iz organizma

– Riješite se kamenja iz žuči čišćenjem jetre

– Uklonite kamenje iz bubrega prirodnim čišćenjem ovih organa

Kao ljubiteljka medicine američkih Indijanaca, dr Klark je često kod njih tražila metode kojima su liječili boljke. Pronašla je tri biljke koje zajedno ubijaju više od sto vrsta parazita – crni orah, pelin i karanfilić.

Takođe je osmislila tretman za čišćenje bubrega i jetre. Prema Klarkovoj, čišćenje bubrega jako je važno. Bubrezi su par najbitnijih organa, jer brojne štetne materije prolaze kroz njih.

Druga metoda kojoj je pridavala važnost bila je čišćenje crijeva, uključujući i program protiv pantljičare i čovječje gliste. Dr. Klark je spomenula u svojoj knjizi da je “pogrešno vjerovati da za svaku pojedinu bolest postoji jedan uzrok”.

Godine 1993, dr. Klark je izdala svoju najpoznatiju knjigu “Lijek za sve vrste raka” (Cure for All Cancers), u kojoj je objašnjavala povezanost raka sa parazitom Fasciolopsis Buskii.

Author: Urednik