OČISTITE DEBELO CRIJEVO OD TOKSINA I PARAZITA: POMIJEŠAJTE OVA 2 SASTOJKA I JEDITE 3 SEDMICE!

Da li ste znali da za 70 godina, naša crijeva obrade 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti?

To dovodi do zaključka da se oko 7 kg fekalnog depozita i otrovnog otpada akumulira u našem stomaku. Taj otpad može da zarazi krv i izazove nepopravljivu štetu u našem organizmu.

Ako ste akumulirali otpad u vašem tijelu i vaša crijeva su toksična, možete dobiti mnogo različitih bolesti, od artritisa do raka.

Čest zatvor, poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, problemi sa sluhom i vidom, problemi sa kožom, kosom i noktima, kao i druge bolesti su samo neki od znakova da su vam crijeva toksična i da imate mnogo akumuliranog otpada u vašem tijelu.

Klistir može očistiti samo mali dio našeg debelog creva, samo 40-50 centimetara. Tretman čišćenja posebnom opremom je veoma skup i oduzima mnogo vremena. Ako želite da očistite crijeva od svog tog toksičnog otpada na sasvim prirodan način, onda imamo rješenje za vas.

Konzumiranjem 1-3 kašike lanenog brašna ujutru, za tri sedmice može potpuno očistiti vaša crijeva od sluzi i fekalnih depozita, ili parazita. Ovaj prirodni metod čišćenja omogućava brzu normalizaciju tjelesne težine i masti. Ima pozitivan efekat na regulaciju metabolizma lipida. Laneno brašno može da apsorbuje i eliminiše toksine iz tijela i da smanji vaš nivo holesterola.

Indikacije:

Inflamatorna stanja gornjeg respiratornog trakta, gastrointestilanog trakta

Gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu

Bolesti urinarnog trakta, infekcije, cistitis, pijelonefritis

Prekomjerna tjelesna težina, poremećaji metabolizma

Laneno brašno za intestinalno čišćenje:

Umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu 3 sedmice:

Prva sedmica: 1 kašika lanenog brašna i 100 ml kefira

Druga sedmica: 2 kašike lanenog brašna i 100 ml kefira

Treća: 3 kašike lanenog brašna i 150 ml kefira

Ako laneno brašno nije dostupno u vašoj lokalnoj prodavnici zdrave hrane ili najbližem supermarketu, kupite laneno sjeme i sameljite ga u fini prah. Nikada nemojte praviti više za narednih nekoliko dana, jer se seme može pokvariti. Svakog jutra pripremajte svježu porciju.

Konzumirajte ovu prirodnu mješavinu umjesto doručka pune 3 nedelje. Ptrebno je da pijete najmanje 2 litre vode dnevno. Najbolji rezultati se postižu ako pijete vodu sa malo meda u njoj. Proceduru cišćenja debelog crijeva treba praktikovati jednom godišnje. Osjećat ćete se nevjerovatno poslije ove prirodne metode čišćenja.

prvacidanas.info

Author: Urednik