IMALA 170 KG, A SADA BUKVALNO IZGLEDA KAO TOP MODEL: Svi TRLJAJU OČI i ne vjeruju da je ISTA žena u pitanju! Šok promjena (FOTO)

Keli Burt sa Novog Zelanda uspjela je da se izvuče iz depresije i odlučila je da drastično promijeni sve i skine višak kilograma. U martu prošle godine, Keli je imala “prosječnih” 150 kilograma, a samo jedan njen obrok bio je dovoljan za šestočlanu porodicu.

– Tih 150 kilograma nije ništa – šest nedjelja prije toga imala sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsječena od svijeta. Probala sam svaku dijetu, svaki lijek, sve što sam vidjela i ništa mi nije pomagalo – objasnila je Keli.

Kako kaže, deset godina je pokušavala da smrša na različite načine.

– Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem otjerala u grob, u to sam potpuno uvjerena. Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promijeniti život – rekla je Kler.

Ukupno je, kaže, smršala 80 kilograma, a odstranjeno joj je 80 odsto želuca.

– Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dvije porcije pomfrita, dva burita i gazirano piće. Onda bih poslije pojela dvije velike pice i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca – rekla je Keli i dodala:

– Na kraju više nisam mogla čak ni da sama obučem gaće. Pala sam u depresiju i više nisam ni izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe.

(Kurir.rs/Najžena)

Author: Urednik