TOPLA LIMUNADA I KRASTAVAC SU TAJNI RECEPT LJEPOTE SUZANE MANČIĆ! Sve o taktici koju praktikuje, ovako je smršala 11 kilograma!

Suzana Mančić, nekadašnja “Loto djevojka” važila je za jednu od najlJepših žena koju smo viđali na malim ekranima, a i dan danas gdje god da se pojavi pleni svojom harizmom i ljepotom.

Nikada se nije libila ni da prizna da je radila određene korekcije, te da dosta ulaže u svoj izgled, a jednom prilikom je otkrila i kako je uspela da za nešto više od mjesec dana skine 15 kilograma.

Naime, ona se u nekom periodu ugojila zbog stila života u Grčkoj gdje živi njen izabranik koji je osvojio prije 23 godine, Simeon Ocomokos. Kako je cijelog života držala dijete, Suzana je pronašla novo rješenje za gubitak kilograma.

Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam vidjela fotografije, bila sam tako bijesna na sebe. Ja sam pocjepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam”, rekla je Suzana koja je došla do kilaže od 89 kg.

“Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 (smijeh)”, naglasila je i dodala da joj se višak, kako to obično biva u menopauzi, skupljao oko stomaka.
Okrenula se jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

“Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek”, nabraja.

Važna caka bila je i topla limunada koju je pila ujutru kao i posebna užina: krastavac.

“Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac”, istakla je Suzana koja je jedno vrijeme živjela u Rusiji i primenila tu naviku.

Dobro je poznato da je ovo povrće, bogato vodom, pravi saveznik sjajne linije. Suzana bi isjeckala krastavce, stavila u činiju i uzimala ih kao užinu, i to bilo gdje da se nalazila. Praktično rješenje pomoglo joj je u borbi sa kilogramima. Za mjesec dana skinula je 11 kg, a onda neosetno još četiri kilograma.

“Procvjetala sam, brate mili”, poručila je i savjetovala sve da ne odustaju od želje da smršaju kao i da ih ne zavara misao “da je njihovo vrijeme prošlo”.

Author: Urednik