MIKS LIMUNA I MASLINOVOG ULJA: Očistio Mi Je Jetru I Smanjio Nivo Lošeg Holesterola

Za prirodni preparat koji vam danas spremamo ćemo koristiti samo 2 sastojka – a sve što trebate uraditi je da ga konzumirate 1-2 kašike dnevno na prazan stomak.

Ono što je potrebno učini je da pomešate biljno ulje sa sokom od isceđenog limuna.
Ovaj lijek aktivira oslobađanje žuči, stimulišući time crijeva.

Žuč ispira sve kanale jetre, što pomaže uklanjanju štetnih supstanci iz tijela. Takođe razgrađuje masti i izvlači toksine iz tijela.

UPOTREBA MASLINOVOG ULJA ZA JETRU

Maslinovo ulje najbolje djeluje, jer je prvi izbor za čišćenje jetre. Takođe smanjuje nivo holesterola, čisti zidove krvnih sudova i sprečava pojavu kardiovaskularnih bolesti.

Možete ga zamjeniti suncokretom (leči tromboflebitis), lanenim sjemenom (pomaže razgradnji zasićenih masti, što znači da pomaže u mršavljenju), kukuruzom (pomaže u održavanju mladosti) ili repom (po svojim kvalitetama blizu maslini, ali je mnogo jeftinije)

KOJI SU ZDRAVSTVENI BENEFITI LIMUNOVOG SOKA

Druga komponenta predloženog lijeka je limunov sok. Podstiče oslobađanje žuči, kao i sva hrana sa izraženim kiselkastim ukusom. Limunov sok blagotvorno djeluje na respiratorni trakt i pluća, sprečava prehlade, jača imuni sistem.

Takođe rastvara pijesak i kamenje u urinarnom traktu, poboljšava funkciju zglobova. Možete ga zamijeniti sokom od brusnice (djeluje dezinfekciono i antiinflamatorno, tonizira tijelo, povećava mu energiju) ili sokom grejpa (poboljšava varenje, snižava povišen krvni pritisak, pomaže srcu, krvnim sudovima).

Limunov sok, u kombinaciji sa maslinovim uljem, savršeno čisti tijelo nakon bilo kakvog trovanja.

Sa alkoholnom intoksikacijom djeluje magično, uklanja opterećenje jetre, trenutno obnavlja tijelo.

Ako imate bilo kakvih digestivnih problema kao što je zatvor, ulje i limunov sok su ono što vam treba.

Za sluznicu želuca i crijeva je super-agens koji ima omotač.

Hrana će se svariti na vrijeme, a probavni trakt će raditi savršeno. Samo treba da se sjetite da svakog dana pijete ljekoviti eliksir!

U roku od nedelju dana od konzumiranja ove bioaktivne kombinacije hrane, primjetićete kako će vaša koža, kosa i nokti početi da blistaju!

Masne kiseline prisutne u ulju mogu se izjednačiti sa pravim blagom za našu kožu. Ova smjesa se može koristiti ne samo interno, već i spolja: utrljajte u nokte i kosu.

A efekat je izuzetno vidljiv.

Uzimajući ovaj preparat svakodnevno, poboljšaćete funkcionisanje svog digestivnog trakta, koža će postati bistra, dah će biti svjež.

Naša jetra je fabrika krvi. Ako je čista, onda će i krv koju proizvodi biti čista. Ishrana ćelija, organa i sistema tijela postaće potpuna, radiće besprijekorno. Povećaće se fleksibilnost zglobova, poboljšaće se rad srca i imaćete više snage.

Ova smjesa se može uzimati doživotno, ali ni u kom slučaju ne treba povećavati doziranje. Isprobajte ovaj metod čišćenja jetre za sebe i vidjećete vrlo dobre rezultate.

Limunov sok, u kombinaciji sa maslinovim uljem, savršeno čisti telo nakon bilo kakvog trovanja.

Sa alkoholnom intoksikacijom deluje magično, uklanja opterećenje jetre, oporavlja telo.

Ako imate bilo kakvih digestivnih problema kao što je zatvor, ulje i limunov sok su ono što vam treba. Za sluznicu želuca i crijeva je super-agens koji ima omotač.

Hrana će se svariti na vrijeme, a probavni trakt će raditi savršeno. Samo treba da se sjetite da svakog dana pijete ljekoviti eliksir!

U roku od nedelju dana od konzumiranja ove bioaktivne kombinacije hrane, primjetićete kako će vaša koža, kosa i nokti početi da blistaju.

Masne kiseline prisutne u ulju mogu se izjednačiti sa pravim blagom za našu kožu.

Ova smjesa se može koristiti ne samo interno, već i spolja: utrljajte u nokte i kosu. Efekat bez premca.

Naša jetra je fabrika krvi. Ako je čista, onda će i krv koju proizvodi biti čista. Ishrana ćelija, organa i sistema tijela postaće potpuna, radiće besprijekorno.

Povećaće se fleksibilnost zglobova, poboljšaće se rad srca i imaćete više snage.

Ova smjesa se može uzimati doživotno, ali ni u kom slučaju ne treba povećavati doziranje.

Dobro posluži ovaj recept sa limunom i maslinovim uljem.

Author: Urednik