MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Ovo je najefikasniji prirodni lijek za svaki bol u želucu!

Svi ponekad imamo različite bolove koje su vezane za želudac. 

Ovaj lijek potiče iz alternativne medicine, a posebno se koristi u Ruskoj, za sve boljke želuca, a sprema se od biljke kumis. On predstavlja domaći, prirodni lijek koji ima moć da obnavlja mikrofloru želuca i da pomaže da normalno funkciniše. Dosad se ovaj lijek uvijek pokazivao kao izuzetno sredstvo za svaki bol u želucu, pa probajte ga i Vi. Ništa ne gubite

Priprema i primjena ovog lijeka su slijedeće:

Potrebno je da u jednu čašu, srednje veličine naspete proključalu vodu i jednu kašiku meda. Zatim trebate sve dobro da promiješate i da sipate u veliku teglu. Potom dodajte dvije velike kašike kefira i jedan litar mlijeka.

Prekrijte sa dva sloja gaze i stavite na toplo mjesto da stoji tri dana. Dodajte potom žličicu suhog kvasca, promiješajte i prekrijte gazom. Kada primijetite da su se u tegli počeli pojavljivati ​​mjehurići, kumis je spreman za korištenje. Stavite teglu u hladnjak i pijte po 0,5 dl pola sata prije jela tri puta svakog dana najmanje dvije sedmice.

Imajte na umu kako vozači ne bi smjeli da piju kumis prije no sjednu za volan, jer on u sebi sadrži malu količinu alkohola.

Author: Urednik